Voorlezen helpt

Bookwallah werkt voor kinderen met een trauma. In hun methode leze ze boeken voor aan deze kinderen. Dat helpt met genezen, het leidt af en laat ze kijken naar de toekomst waar ze van dromen. Elk kind verdient een kans in het leven. De campagne is gepubliceerd in Ghana, India en Indonesië.

Kom, ga (voor)lezen.

Bookwallah fireflies op hope chance 3
Bookwallah fireflies op hope astronauts
Bookwallah fireflies op hope chance 2
Bookwallah fireflies op hope chance
Bookwallah fireflies op hope shakespeare
Bookwallah fireflies op hope imaginary dragons
Bookwallah fireflies op hope hogwarts

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content