Kinderkrant

Kinderen lezen minder. De Deense krant voor kinderen Børneavisen wil juist dat er meer gelezen wordt en iedereen lezen leuk gaat vinden. Door lezen kom je in een andere wereld, jungle, Noordpool, de zee of in de ruimte. In deze campagne is de waarde van het lezen het onderwerp. Wil je de krant niet lezen? Pak dan gewoon een boek.

Kom, ga lezen.

discover-new-worlds-every-week-borneavisen-the-children-s-newspaper-polar-bear
discover-new-worlds-every-week-borneavisen-the-children-s-newspaper-astronaut-space

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content