De banenjacht: Op zoek naar een marketingfunctie (32-40 uur, 50 km rond Hilversum, per direct)

Curriculum Vitae - Marijn KrijgerHet is een maand na mijn eerste aankondiging dat ik op zoek ben naar een baan in de marketing. Mijn CV heb ik geüpdatet, mijn social-media-kanalen ingezet en mijn blog is geoptimaliseerd op de zoekwoorden CV Marijn Krijger.

Op mijn CV heb ik veel positieve reacties ontvangen. Eerst van mijn eerstegraads netwerk en inmiddels ook van wat graden daarbuiten. De gestandaardiseerde software die door recruiters gebruikt wordt heeft er moeite mee. Ter aanvulling op SEO zou er ook zoiets als CVO kunnen bestaan.

Netwerk

Naast het solliciteren op vacatures die op de jobboards worden gepubliceerd heb ik me  gefocust op netwerkgesprekken. Met een aantal oud-collega’s, voormalige leidinggevenden en vrienden kijk ik naar mogelijkheden en ingangen.

Optimaliseren

Over het optimaliseren van mijn blog en  statistieken over sollicitaties, gesprekken, inzet en bereik van Twitter, LinkedIn, Facebook, Bit.ly en Pinterest zal ik te zijner tijd bloggen. Hoe sneller ik een baan heb, hoe eerder dat is.

Ideale functie

Mijn ideale functie: (Online) marketeer/contentspecialist met een vleug statistieken en ruimte voor creativiteit
Graag kom ik in contact met bedrijven die met een marketinggedachte naar de toekomst kijken, willen innoveren en conversatie met hun doelgroepen belangrijk vinden.

Contact

Ben je op zoek naar een marketeer en wil je iemand die het verschil kan maken? Neem dan contact met me op, via @marijnk, marijnkrijger[at]hotmail.com, via skype:marijnkrijger of een hangout op Google+

Update 8-10-2012
Layar logoMet Layar heb ik een extra laag toegevoegd aan mijn CV.
Download mijn CV, open de app en scan mijn CV.

 

Update december 2012

Missie geslaagd. Baan gevonden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: