Kinderen en boeken

Burning Through Pages gaat over lezen. Deze organisatie uit Denver helpt kinderen in boekenclubs via naschoolse programma’s of via andere organisaties voor kinderen. Vrijwilligers lezen met de kinderen en hebben fantastische gesprekken over de boeken die ze lezen.

Op de website is dit te lezen: “Reading is good.  Reading is important.  Reading sparks creativity and a willingness to think in new directions.” Lezen is goed. Lezen is belangrijk. Lezen wakkert creativiteit aan en zorgt dat er op nieuwe manieren wordt gedacht.

Met een fantastische poster laat deze organisatie zien wat er gebeurt als je kinderen boeken lezen. Op de poster staan twee afbeeldingen, de eerste laat de gewone kinderen zien. In het tweede plaatje zijn de kinderen duiker, sherrif, ridder en tovenaar geworden. Dat zijn kinderen die boeken lezen.

Burning through pages these are your kids these are your kids on books

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: