Selfie door hoofdpersonen uit klassieke boeken

Selfies. Terug in de tijdom selfies te maken. De drie musketiers, Dracula en Anna Karenina doen een poging. De bibliotheek brengt nu ook e-boeken. Niet alleen het papier, maar op allerlei manieren kan er worden gedigitaliseerd.

Voorlezen met een audioboek of het omvormen tot een hoorspel. Het meest voor de hand liggen is boeken geschikt maken voor e-readers of deze kunnen lezen op het scherm. Ondersteun de Nationale Bibliotheek van Roemenië met digitaliseren is de oproep. Zelfs op de achtergrond wordt meegelachen met de hoofdrolspelers van de boeken. Ook daar zijn ze zich bewust van de camera.

Bieb Roemenie musketeers-selfie_Bring the classics to digital times. Support the digitization of The National Library on www.bibnat.ro Bieb roemenie anna-karenina-selfie_Bring the classics to digital times. Support the digitization of The National Library on www.bibnat.ro Bieb Roemenie dracula-selfie_Bring the classics to digital times. Support the digitization of The National Library on www.bibnat.ro

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: