Lees meer kunst

Lees meer kunst. Een maand geleden waren op dit blog schilderijen Van Gogh en Munch vertekst in deze campagne van Pinoteca. Nu is het de beurt aan Andy Warhol met Campbell’s Soup Cans en Abaporu van Tarsila do Amaral.

Kunst is om te lezen. Andy Warhol gebruikte 32 soepblikken. Op deze poster zijn er 16 beschreven. Het kunstwerk van Tarsila do Amaral is uit 1928. Abaporu is in Tapi (oude Braziliaanse taal). abapor’u”, abá (man) + poro (mensen) + ‘u (eten), de man die mensen eet. Het is een van de meest waardevolle en duurste Braziliaanse kunstwerken.

Kom, ga lezen.

pinocoteca andy warhol
pinocoteca tarsila do amaral

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: