Knuffel

Het fijnst vindt ze het om door haar ouders te worden getild. Dat is natuurlijk de luiheid van de puber en de beste mogelijkheid voor een knuffel. In de loop der jaren groeide ze en werd het tillen wat lastiger.

Anna Sophie, knuffel en tillen

Natuurlijk kan ze zelf een klein stukje lopen. Als ze moe is en naar bed wil, is lopen niet haar favoriete vervoervorm. Dan prefereert ze getild worden.

Om het makkelijker te maken houdt ze zichzelf ook vast. En soms wil ze een stevigere knuffel. Haar armen om mij heen en stevig vastpakken. Meestal pakt ze met haar rechterarm haar linkerpols. Niet te snel lopen van huiskamer naar haar slaapkamer. Dan duurt de knuffel langer.

Niet zelf lopen, wel getild worden. Een beter transport binnen huis is niet denkbaar. De aantrekkingskracht van haar bed is groot. Zodra we daar zijn laat ze zich langzaam los. Eerst een voet op de matras, houvast zoeken. De tweede voet ernaast en snel gaan zitten.

Getild worden is de ideale manier voor een knuffel. Dat weet ze heel goed.

Leave a Reply

%d bloggers like this: