Retro, bezoek de bibliotheek weer eens.

Clark County Library District gebruikt retrobeelden om meer bezoek naar de bibliotheek te krijgen. Deze posters zijn opgehangen op het vliegveld met als doel de mensen te stoppen, laten kijken, lezen en lachen. Om vervolgens de bibliotheek te bezoeken.

De posters vallen niet alleen op door de retromodellen, ook het gebruik van maar een steunkleur maakt de verdere zwartwitposter een aandachtstrekker.

Clark County Library District Advertising Campaign
Clark County Library District Advertising Campaign
Clark County Library District Advertising Campaign

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: