Leren in de bieb

Een van de beste studeerplekken is de bibliotheek. Zeker op een universiteit is de bieb de plek waar ongestoord meters kunnen worden gemaakt. De bibliotheek is niet altijd open. Bij tentamens wordt wel eens een uitzondering gemaakt.

De bibliotheek van de Mississippi State University was twee weken lang vierentwintig uur per dag geopend. Tijdens de examenweken. (zie ook dit bericht)

De hele nacht door studeren is hard werken, dus ook de koffie was volop beschikbaar.

Kom, ga studeren.

Boeken coffee shop

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: