Vakantie (2)

De vakantie was een succes. Met zes bewoners en vier begeleiders drie dagen en twee nachten in een villa in Zeeland is een leuk idee. De uitvoering bleek nog leuker.

Een rijsttafel, een barbecue, wandelen op het strand. Althans, zij kan niet ver lopen, dus zij mocht in een bolderkar. Haar medebewoners trokken de kar. Het was heerlijk weer en het strand was voor haar het echte zandparadijs.

Een lange rit naar Zeeland waar alle tijd voor was. De koffers mee, de bedden mee. Mijn dochter sliep in een bedtent. Ze is gewend aan een hooglaagbed met houten ombouw, dus dit was even wennen voor haar.

Begeleiders die drie dagen en twee nachten meegaan. Een groot deel zelfs in hun eigen tijd. Het idee voor een vakantie was er, het doorpakken gebeurde en de uitvoering was geweldig.

Mijn dochter heeft veel gezien. Halverwege de middag kwamen ze terug en hebben we haar opgehaald. Ze was blij om ook haar broer en zus te zien. Ze was vol energie en een en al vrolijkheid. Richting de avond werd ze eerder moe en brachten we haar terug naar haar huis.

Direct zocht ze haar bed op. Het signaal was duidelijk. De vakantie was geweldig, het bezoek aan ons ook, maar nu was ze moe. Tijd om te slapen. Volgend jaar wil ze vast nog een keer.

Leave a Reply

%d bloggers like this: