Boek in audio

Penguin is de uitgever van de bekende oranje boeken. Ze promoten actief hun boekenassortiment. De advertenties zijn meer dan alleen het plaatsen van een boekomslag met een recensie als advertentie.

Dat is de reden dat Penguin oververtegenwoordigd is op deze Woensdag Boekendag. Het luisterboekoffensief dat ze zijn gestart is overal zichtbaar. In onderstaande advertentie is het fascinerende geluid weergegeven met de digitale geluidsgolven van de audiooutput.

Het geluid van een walvis die in het water springt bedenk je bij dit luisterboek. Fascinerende audio!

Kom, ga lezen.

penguin audiobooks whale sound waves

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content