Herken jij jezelf? De Windows-gebruiker door de jaren heen.

Eind oktober brengt Microsoft Windows 8 uit. In 1985 kwam Windows 1.0 op de markt. Door de jaren heen zijn er nogal wat veranderingen in het operating system doorgevoerd. En ook de Windows-gebruiker is veranderd door de jaren heen.

In onderstaande infographic wordt niet al te diep ingegaan op de technologische ontwikkeling. Wel zie je het design veranderen, van ingebouwde terminal, via aquariumscherm, naar plat scherm, laptop en uiteindelijk naar tablet. De grootste trends in technologie en software zijn eveneens opgenomen (zoals Doom, Winamp, Yahoo, Google, Skype, Facebook, Xbox en Youtube). De gebruiker en de stoelen veranderen ook mee door de tijd. Kijk zelf, herken jij jezelf nog?

The Evolution of Windows Users Over The Decades, de evolutie van Windows-gebruikers

Meer infographics:
Deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, deel 6, deel 7, deel 8, deel 9, deel 10, deel 11, deel 12, deel 13, deel 14, deel 15, deel 16

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: