Ongeassembleerde sneeuwpoppen

Vannacht sneeuwde het. Er ligt een witte deken over Hilversum. De wegen zijn voorzien van zout, als teken dat de sneeuw daar niet mag komen. En de sneeuw lijkt er goed naar te luisteren.

Zoals mijn kinderen sneeuw zien

Mijn kinderen zien het anders. Vannacht sneeuwde het weliswaar, maar dat staat gelijk aan sleeën, sneeuwballen gooien en sneeuwpoppen maken. Sneeuw is plezier. Er is vannacht een speelparadijs naar beneden gevallen.

Sneeuwpoppen assembleren

Vooralsnog blijft de sneeuw liggen en het is tijd om de sneeuwschoenen, skibroeken, winterjassen, handschoenen, sjaals en mutsen aan te trekken. We gaan een poging doen de ongeassembleerde sneeuwpoppen om te zetten in grote en kleine sneeuwmannen met een wortel als neus.

Sneeuwpop, wel zelf assembleren

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: