Serieus? Een rol van gekookte eieren.

Eieren koken lijkt zo makkelijk. Het koken kan allerlei problemen opleveren. Het ei kan barsten, ze zijn na het koken niet te pellen of de eieren zijn nog veel te warm om te pellen. En dan heb je nog de vorm van het ei. Snij een ei in plakjes en de plakjes van de boven- en onderkant zijn kleiner en er zit meestal geen eigeel in.

Eirol

Er is een oplossing voor. Echt. Voorgekookte eieren die al gepeld zijn, die niet zijn gebarsten en waar alle plakjes even groot zijn. Ergens is iemand op het geniale idee gekomen om het eigeel van het eiwit te scheiden. Tot zover niets vreemds, er zijn recepten genoeg waar alleen eigeel of alleen eiwit voor nodig is. Vervolgens is er een machine die het eiwit en eigeel kookt in de vorm van een rol.

De eirolmaker

De foto’s hieronder zeggen genoeg. Het is eigenlijk jammer dat je die machine ziet, stel je eens voor dat er een kip is die lange eieren legt. Misschien is het leuk voor Pasen. En is er ook een oplossing voor de ei-eters die liever een zachtgekookt eitje hebben? Vind hier je andere ei-producten.

een eirol maken, een rol gekookt ei maken

de eirol, een rol gekookt ei

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d