Zes woorden met beeld – Onderwijs

Nieuw thema, nieuwe opdracht. In zes woorden en een beeld een verhaal vertellen. Dit keer is het thema onderwijs. Een interessant thema, zeker omdat ik heel wat jaren in het onderwijs heb doorgebracht. Eerst als leerling en student, later als medewerker en deeltijdstudent.

Het zeswoordenverhaal

 

“De gang, sinds 1929 vol herinneringen.”

De gang op school

De regels

Laat je inspireren door een foto of afbeelding en schrijf daar je verhaal bij. Of bedenk eerst zes woorden en maak/zoek dan een foto. Publiceer je zeswoordenverhaal op je eigen website/log en plaats de link bij Doldriest

Nog een verhaal?

Ik heb nog gedacht onderstaande foto te gebruiken van een volle collegezaal met aankomende studenten en hun ouders tijdens een voorlichtingsdag. Ik weet alleen niet of de regels voorzien in het schrijven van meerdere verhalen bij dezelfde opdracht.
Een volle collegezaal

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: