Kunst op een zebrapad met Snoopy en Charlie Brown

Een zebrapad is een ideale oversteekplaats voor voetgangers. Auto’s, vrachtwagens en al wat rijdt moet wachten als een voetganger laat zien dat er gaat worden overgestoken. Niet altijd wordt er gestopt en is het oversteken voor de voetgangers niet zo veilig als bedoeld.

Oversteken, van 2d naar 3D

De Beatles staken al eens Abbey Road over. Met zijn vieren achterelkaar aan. Ook Charlie Brown en Snoopy steken de straat over. De striphelden lijken echt over te steken. Van een tweedimensionaal beeld is op een effectieve manier een driedimensionaal beeld gecreëerd. Kijk naar het beeld hieronder.

Nu maar hopen dat er van de andere kant niet zoveel verkeer komt.

Snoopy en Charlie Brown op het zebrapad

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: