Roll It van Google

Roll it van GoogleGoogle heeft een spelletje ontwikkeld. Met een smartphone kan de browser op een computer worden bediend. En natuurlijk werkt dit het best met Chrome. Het doel is net als bij skeeball een bal hard te rollen over een baan. In die baan zit een hobbel waardoor de bal wordt gelanceerd. Het is de bedoeling dat de bal landt in een van de puntengaten. Hoe kleiner het gat, hoe meer punten. En hoe moeilijker bereikbaar, hoe hoger de score.

Ga op je desktop of laptop naar Google Roll It en ga op je smartphone naar g.co/rollit. Voer de code die op je desktop staat in op je smartphone en de twee apparaten zijn gekoppeld. Door je telefoon schuin te houden kies je 1, 2 of 3 spelers. Vervolgens wordt er gevraagd of je klaar bent. Kies een hoek en maak een beweging alsof je een bal de baan oprolt met je smartphone in de hand (hou je smartphone vast!).

De virtuele bal wordt gelanceerd en vliegt de baan over om punten te gaan scoren. In onderstaand plaatje zie je gele bal naar de 100 punten vliegen. De bal de baan af laten vliegen resulteert in gebroken ruiten, of je raakt per ongeluk een overstekende kat.

Veel plezier.

Google Roll it

Leave a Reply

Skip to content