Circus Boemtata van de CliniClowns. Een korte impressie.

Met het hele gezin op stap. Dat klinkt soms zo gewoon, voor gezinnen met een gehandicapt kind is dat niet altijd zo gewoon. De CliniClowns (doneer hier aan dit goede doel) maken dit mogelijk. Met Circus Boemtata is er een evenement waar het hele gezin naar toe kan. Vorig jaar waren we er al eens en dit jaar werden we uitgenodigd om weer te komen.

Zintuigen

In de theatervoorstelling worden alle zintuigen aangesproken. Er is veel beweging en licht te zien, elk onderdeel wordt ondersteund met muziek, geluid en liedjes. En ook voor ruiken en voelen is er aandacht, zo zijn er geuren in het huis van de doekendame en kan er van alles worden aangeraakt.

Mijn kinderen vonden de voorstelling geweldig. Mijn oudste dochter gebaarde na afloop “nog een keer.” Dit deed ze een paar keer. Ze heeft genoten van de prachtige voorstelling. De CliniClowns hebben een geweldige voorstelling geproduceerd.

Circus Boemtata in beeld

Hieronder staat een aantal foto’s en twee video’s. Om het echt te beleven, moet iedereen er uiteraard naar toe. Dit jaar is er een aantal kaarten te koop. Ook iedereen van 18 jaar en ouder kan dus dit theater beleven.

Komt dat zien, komt dat zien.

Het vliegtuig bij Circus Boemtata
Het vliegtuig, iedereen wil kunnen vliegen. Het liefst vliegen als een vogel.
De clowns weten allemaal een manier om echt te vliegen
De clowns weten allemaal een manier om echt te vliegen en laten dit aan elkaar zien.
De koorddanseres
De koorddanseres
volle bak bij Circus Boemtata
Volle bak bij Circus Boemtata

De doekendame en (een deel van) haar mooie act.

Iedereen verzamelt zich op het podium voor het slotstuk van Circus Boemtata.

grande finale, alle clowns, acrobaten en muzikanten op het podium
Grande finale, alle clowns, acrobaten en muzikanten op het podium

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: