Verhaal in zes woorden met beeld – Jeugd

Een nieuwe schrijfopdracht in het bekende formaat. Schrijf een verhaal met behulp van een beeld en zes woorden. Het thema is jeugd.

Het zeswoordenverhaal

Muzikale helden.
Elke jeugdcultuur heeft ze.

De Jeugd van Tegenwoordig (590x200)

Wie zijn deze muzikale helden?

Misschien herkent niet iedereen direct welke muzikale helden hierboven op de foto staan. Met zijn drieën  (Bas Bron was er niet bij) lopen ze naar het podium om een spetterend optreden te geven. Hieronder staat nog een foto van ze tijdens het begin van de show. Het is natuurlijk De Jeugd van Tegenwoordig. Het optreden was in Amsterdam in 2008, Folia en CampusTV waren er ook bij om het te registreren.

De Jeugd van Tegenwoordig podium (590x387)

De regels

Laat je inspireren door een foto of afbeelding en schrijf daar je verhaal bij. Of bedenk eerst zes woorden en maak/zoek dan een foto. Publiceer je zeswoordenverhaal op je eigen website/log en plaats de link bij Doldriest

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: