Terugblik: De posters van de Boekenweek 2011

In de Boekenweek van 2011 stond het levensverhaal centraal. Het thema was ‘CURRICULUM VITAE – Geschreven portretten.’ Er zijn vier posters gemaakt van boeken waarin de hoofden te zien zijn van: Anne Frank, Louis van Gaal, Vincent van Gogh en Kader Abdolah. Die laatste was de schrijver van het boekenweekgeschenk 2011.

Anne Frank is Nederlands beroemdste dagboekschrijver, Vincent van Gogh schreef veel brieven en Louis van Gaal bracht in 2009 zijn biografie uit. Het boekenweekgeschenk van 2011 was de tiende keer dat het ook als gratis treinkaartje kon worden gebruikt. Tweehonderdduizend boekenliefhebbers maakten daar gebruik van.

Boekenweek 2011 Geschreven portretten Anne Frank Boekenweek 2011 Geschreven portretten Kader Abdolah Boekenweek 2011 Geschreven portretten Louis van Gaal Boekenweek 2011 Geschreven portretten Vincent van Gogh

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: