Boekenruil

We hebben allemaal iets dat iemand anders nodig heeft. Colsubsidio Book Exchange factiliteert het ruilen van boeken. Dit wordt gepromoot met afbeeldingen van bekende boekhelden die iets doorgeven.

De rattenvanger van Hamelen geeft zijn fluit aan de gelaarsde kat. Tom Saywer en Roodkapje delen de katapult en de mand met appels. En de achilleshiel kan worden beschermd met de beenkap van de tinnenman uit de Wizard of Oz.

 

we all have something someone else needsd colsubsidio book exchange 3_puss_in_boots_the_pied_piper_of_hamelin we all have something someone else needsd colsubsidio book exchange 1_little_red_riding_hood_tom_sawyer we all have something someone else needsd colsubsidio book exchange 2_tin_man_achilles

 

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: