Ruil je boek

Boeken moeten in de juiste handen zijn volgens Colsubsidio. Zij hebben een boekenruil georganiseerd. Op de afbeeldingen zijn boeken in verkeerde handen te zien. Zo heeft een Houdini een boek met voorhetslapengaanverhalen en wordt het kleine kind voorgelezen uit een boek over de boeienkoning.

De betrapte bankovervaller had beter een wetboek kunnen lezen en de man op het eiland heeft meer aan een boek over Robinson Crusoë. Het stelletje op de bank leest de bijbel terwijl de vampier wordt tegengehouden Fifty Shades. Ruil je boek, iemand anders kan het misschien wel beter lezen.

colsubsidio books exchange in the right hands 3 colsubsidio books exchange in the right hands 2 colsubsidio books exchange in the right hands

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: