Luisteren, niet lezen.

Penguin gebruikt creatieve reclames voor de boeken die ze uitgeven. Deze campagne kwam ik tegen, echter staat enkel het logo en geen bedrijfsnaam vermeld. Ook worden verschillende lettertypes toegepast. Waarschijnlijk is het een mockup, iemand heeft een creatief idee uitgewerkt.

Leuk concept, dat zo gebruikt zou kunnen worden om luisterboeken te promoten. “Best heard, not seen.” Beter te horen dan te zien. Kom ga een boek lezen luisteren.

penguin we're off to see the wizard

penguin we're off to see the wizard 2

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Luisteren, niet lezen.

Luisteren, niet lezen. Idee voor campagne voor audioboeken.

Published:
Modified:

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d