Meest advertenties, van vroeger, voor boeken.

Dit is de derde keer in korte tijd dat er een bericht over advertenties, van vroeger, voor boeken wordt gepubliceerd. (advertenties, meer advertenties). Vier jaar geleden stond hier ook een aantal advertenties op boekendag.

Kijk hier maar voor advertenties voor The Great Gatsby uit 1925, Winnie the Pooh uit 1926 en The sun also rises van Ernest Hemingway uit 1926.

Hieronder advertenties voor Ulysses van James Joyce, White Noise van Don Delilo, The joy of sex, Tarantula van Bob Dylan, en The bell jar van Sylvia Plath.1934 first ad james joyce the great ulysses 1985 don delillo white noise 1974 the joy of sex 1971 bob dylan tarantula 1971 Sylvia plath the bell jar

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: