Spannende Boeken Weken 2018

Vandaag beginnen de Spannende Boeken Weken (ja, met die spaties). Weken is in het campagnebeeld vormgegeven als een pageturner.  De Spannende Boeken Weken zijn het vervolg op Juni- Maand van het Spannende Boek

Je vakantie begint met boeken. In de Spannende Boeken Weken wordt de thriller als vakantieboek centraal gezet. In de vakantie wordt meer gelezen dan elke andere periode in het jaar.

In deze week wordt ook de BookSpot Gouden Strop bekendgemaakt. Dit is de prijs voor het beste oorspronkelijke Nederlandstalige spannende boek. Daarnaast wordt de BookSpot Schaduwprijs uitgereikt voor het beste oorspronkelijke Nederlandstalige thrillerdebuut.

Net als bij andere boekenweken is er een geschenk. Dit jaar is dat Barst van Boris Dittrich. De Spannende Boeken Weken beginnen op 6 juni en duren tot en met zondag 24 juni 2018.

Kom, ga lezen.

spannendeboekenweken

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

%d bloggers like this: