Boeken met kerst

Hodges Figgis is de oudste boekwinkel van Ierland en adverteerde in het meer dan 250-jarige bestaan in verschillende media. Vroeger was dat de krant. Ook rondom kerst werd boeken geadverteerd. Een aantal advertentie heeft Hodges Figgis getweet.

Hieronder de advertenties uit 1895 in de Evening Herald, 1925 in de Irish Times en 1978 in de Irish Press. Op onderstaande beelden heeft Hodges Figgis bovenaan zelf de krant en datum geplaatst.

Books make lasting gifts. Therefore let it be books this XMAS.

Hodges, Figgis & Co. 1925

You can’t beat a good book. For value and long lasting enjoyment at Christmas and throughout the year. -The thoughtful gift is a book.

Hodges Figgis. The booksellers. 1978

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content