Is Boek&bal Boekenbal?

Boek&Bal is een samenwerking tussen Schouwburg Cuijk, schrijversplatform De Kneep en BiblioPlus. Dit moet niet verward worden met Boekenbal, want dat is het feest dat voorafgaan aan de Boekenweek wordt georganiseerd.

Van de CPNB mag Boek&Bal niet meer Boek&Bal heten, omdat het te veel lijkt op Boekenbal. Bij de derde versie van Boek&Bal is dit door de CPNB kenbaar gemaakt volgens dit bericht van Boek&Bal op Facebook. Misschien is het wel een publiciteitsstunt, want zou CPNB echt zoveel moeite hebben met Boek&Bal?

In ieder geval is het mooie reclame voor zowel Boek&Bal als het Boekenbal (merkregistratie 1 en 2). Het grote verschil is dat je voor de eerste gewoon een kaartje kan kopen, en voor het tweede moet je wat meer moeite doen.

Nog meer Boek&Bal-feesten

Het is niet het eerste Boek&Bal dat wordt georganiseerd. Door het hele land zijn deze Boek&Bal-feesten al bedacht. Zie hieronder een aantal posters hiervoor.

Boek&Bal-posters

Hoornse Boek&Bal 2
Hoornse Boek&Bal
Boek&Bal 2019 Boxtel
Boek&Bal 2019
Boek&Bal 2018 De Kneep
Boek&Bal Boxtel poster
boek&bal 2020 omslag
boek&bal 2020
Boek&Bal Apeldoorn 2010
Boek&Bal Boxtel 2018
Boek&Bal Doorn-2
Boek&Bal 2019 Doorn

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: