Oortheater

De luisterboeken van Penguin worden gepromoot met de afbeeldingen van een theater. Vanuit vliegendduifperspectief zijn theaters in de vorm van een oor te zien waar een verhaal wordt uitgebeeld. Deze campagne met oortheater is gemaakt voor de luisterboekenmarkt in India.

Ilias – Homeros

In deze campagne is het Paard van Troje en de griekse epische verhalen te zien. De Ilias van Homeros is het onderwerp. Niet alleen de arena, ook het gebied eromheen is Grieks gebouwd. De kleding is geinspireerd op de oude Griekse mode en de tribunes zijn ook zo gebouwd als de Oude Grieken dat waarschijnlijk zouden doen.

Jaya – Devdutt Patnaik

Het tweede beeld betreft Jayadoor Devdutt Patnaik. De Indiase heldenverhalen zijn het thema. Om de hand van prinses Draupadi te winnen is de opdracht om een pijl door het oog van een gouden vis te schieten door alleen naar de reflectie in het water tekijken. Arjuna lukt dit. De afbeeldingen is een mix van Hindoe en Boeddhistische architecturen. Ook het gebied eromheen is in die stijl vormgegeven.

Kom, ga lezen.

Penguin ear theatre audioboek luisterboek 2
Penguin ear theatre audioboek luisterboek

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: