Nieuwsbrief verstuurd

BOEK-Anna-Sophie-logo

Mijn eerste nieuwsbrief is verstuurd. De nieuwsbrief over het boek over Anna Sophie. Een boekpresentatie organiseren zoals ik ooit voor ogen had gaat met al de coronamaatregelen niet lukken. Dat is niet verstandig. Om iedereen toch te kunnen informeren zet ik in eerste in op mijn eigen (social)mediakanalen. Dat heb ik uitgebreid met de nieuwsbrief.

Ben je ouder van een gehandicapt kind? Woont je zoon of dochter uit huis? Werk je in de gehandicaptenzorg? Ken je een kind met een verstandelijke beperking? Ben je gewoon geïnteresseerd in mijn boek hierover? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan via deze link. Hieronder staat ook een formulier, maar niet in alle browsers wordt dat correct weergegeven.

Aanmelden voor de nieuwsbrief – Boek Anna Sophie

* indicates required

Meld je aan en lees mee. Dan weet je ook als eerste wanneer het boek beschikbaar is in de boekhandel.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d