Foto’s voor het boek

Voor mijn boek zijn foto’s nodig van de schrijver. Meestal ben ik achter de schermen bezig of maak ik zelf de foto’s en video’s. Aan de andere kant van de lens staan is ook wel eens leuk. Geert Smits heeft verschillende foto’s gemaakt. Ballen hooghouden, dat is wat ouders van een gezin doen. Nog meer ballen als een van de kinderen gehandicapt is.

De kamer werd omgetoverd in een fotostudio waar op anderhalve meter afstand kan worden gewerkt. Het scherm voor de achtergrond hing hoog, dan blijkt mijn lengte toch groter. Het scherm moest nog een stuk verder omhoog.

Tijdens de fotosessie lag mijn basketbal voor het oprapen. De NBA in is misschien op dit moment een brug te ver, maar gewoon even de basketbal op mijn vinger laten draaien lukt nog prima.

Foto’s met basketbal, foto’s bij de piano en een foto in mijn favoriete stoel. Na een eerste selectie kan Geert verder met de volgende stap. De foto’s verder bewerken, zodat ze geschikt zijn voor het drukwerk.

De foto waarop ik de bal op mijn vinger spin heb ik wel alvast ingesteld als profielfoto op mijn socialmediakanalen. Misschien was het ook wel eens tijd die te vervangen, de vorige foto op LinkedIn stond er al bijna tien jaar op. Van het zakelijk kostuum met das van vroeger is nu alleen het witte overhemd over.

Marijn basketbal spinnen op vinger

Aanmelden voor de nieuwsbrief – Boek Anna Sophie

* indicates required

Dank je wel alvast voor het abonneren op mijn nieuwsbrief. Werkt bovenstaand formulier niet, klik dan hier.

Leave a Reply

Skip to content