Hemingway in de schijnwerpers

De advertentiecampagne van de Ernest Hemingway Foundation promoot een paar bekendere werken van de Hemingway waaronder ‘The Old Man and the Sea’ en ‘For Whom the Bell Tolls’. In deze campagne zijn de titels aangepast om zijn persoonlijke leven in de schijnwerpers te zetten.

Hemingway heeft een behoorlijk interessant leven geleid. De advertentiecampagne gaat in op zijn ontmoeting met een nazi-onderzeeër en een paar boze stieren, evenals zijn tumultueuze liefdesleven waarbij vier vrouwen betrokken waren.

Kom, ga lezen.

the-ernest-hemingway-foundation
the-ernest-hemingway-foundation for whom the bell tolls
the-ernest-hemingway-foundation 2

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d