Hoofdpersoon in de voortgangsbalk

Penguin Audiobooks in India wilde bekender worden en vooral vertellen dat elke titel in hun catalogus een meeslepende ervaring is. Om de beleving te visualiseren is een voortgangsbalk ontworpen waarin de hoofdpersonen van bekende titels te zien zijn.

Sherlock Holmes, Peter Pan en Mowgli leiden je door hun verhalen. De totale tijd van het verhaal, het punt waar je bent in het verhaal en de voortgangsbalk maken een mooie digitale bladwijzer in het luisterboek.

Kom, ga lezen.

Penguin luisterboek voortgang the_jungle_book_penguin_audiobook
Penguin luisterboek voortgang peter_pan_penguin_audiobook
Penguin luisterboek voortgang sherlock_holmes_penguin_audiobook

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: