Lezen in het ziekenhuis

In het ziekenhuis kunnen kinderboeken een krachtige rol spelen om kinderen te vervoeren van de klinische en enge omgeving naar een denkbeeldige wereld waar ze zich veilig en gelukkig kunnen voelen. Emmie’s Books heeft de kracht van boeken gevisualiseerd op en laat lezende kinderen in hun nieuwe omgeving laat opgaan. Better with books, is de titel van de campagne.

Kom, ga lezen.

emmies books better with books hospital 2
emmies books better with books hospital

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content