iPod-dock

De iPod.

Ergens in Amerika, waar anders, is er iemand die een uniek dock heeft ontwikkeld voor de iPod Nano. Ter introductie eerst wat meer over het ontstaan van de iPod Nano en de iPod Shuffle, en vervolgens een filmpje over het unieke en ook lichtelijk bizarre dock van Dave Hurban.

Ontstaan

iPod Nano en de iPod ShuffleDe iPod Nano en de iPod shuffle ontstonden uit de eerste generatie iPod. Doormidden knippen en er waren ineens twee nieuwe producten. De geschiedenis van de iPod vind je in deze handige infographic.

Meenemen

Het meenemen van de iPod levert voor een enkeling een probleem op. Te klein om terug te vinden in je tas of jaszak, of niet vast te houden bij het joggen.

De oplossing

Er zijn zat polsbandjes te vinden om je iPod in te klikken. Dave wilde wel zijn iPod meenemen, maar had niet zoveel zin in een polsbandje. Hij koos ervoor om vier magneetjes in zijn pols te implanteren. Zijn iPod past hier precies op. Hierdoor is hij nu een levend iPod-dock. Zelf noemt hij de uitvinding iDermal. Hieronder staat het filmpje waarop is te zien hoe hij bij zichzelf de iDermal implanteert.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: