De kleine man staat in de krant

De kleine man in de krant (2)Digitaal de krant lezen, via tweets het nieuws volgen, op LinkedIn vakliteratuur zien en via blogs op de hoogte blijven van wat er leeft. De papieren krant heeft het in deze tijden van digitale mogelijkheden moeilijk. Toch gebeurt er soms iets dat alleen op papier kan.

Deze week viel de Gooi en Eembode op de mat. Dit wekelijks huis-aan-huisblad staat vol lokaal nieuws, gemeentelijke mededelingen en meer plaatselijke wetenswaardigheden. Op de achterkant staat het belangrijkste nieuws uit de regio van de website dichtbij (ja, geschreven met kleine letter). Mijn zoon zag de krant, keek naar het plaatje dat bij een artikel over de sponsorloop voor de CliniClowns staat en herkende zichzelf.

In een groen shirt rent hij de eerste ronde van de sponsorloop. Door zijn perfecte start liep hij in zijn eentje vooraan. Held. Dit was een uitstekend fotomoment. De krant wordt nu ingelijst en krijgt een mooie plek op zijn kamer. Hij vindt het geweldig om in de krant te staan en laat nu trots iedereen de krant zien. De papieren krant.

De kleine man in de krant

 

Leave a Reply

Skip to content