Mike Tyson brengt stukje oor terug naar Evander Holyfield

Tyson Holyfield FootlockerSchoenen die ervoor zorgen dat fouten worden goedgemaakt. Footlocker laat in de nieuwste commercial (in de VS) zien dat dit werkt. In 1996 heeft het Zuivelbureau ook al eens twee sporters met elkaar verzoend.

Footlocker

Kyrie Irving van de Cleveland Cavaliers laat zien dat beste sneakers ervoor zorgen dat alles goed gaat in de wereld. Craig Sager verbrandt zijn garderobe. Dennis Rodman wil een enkele reis naar Noord-Korea en quarterback Brett Favre weet nu dat het tijd is “to walk away.”
Evander Holyfield krijgt een stukje oor terug dat Mike Tyson in 1997 jaar geleden afbeet. Een dikke knuffel en het is weer goed.

Echte boter

Het Zuivelbureau, kreeg ook al eens twee sporters aan tafel die elkaar op het veld elkaar niet konden uitstaan. Het dieptepunt van het WK1990 was de rode kaart voor Frank Rijkaard. Hij had ruzie met Rudi Völler. In 1996 begon het Nederlandse Zuivelbureau een campagne om Nederlanders meer boter te laten eten.
Met de slagzin Met echte boter krijg je ze weer aan tafel zaten Rijkaard en Völler gebroederlijk aan het ontbijt.

Hieronder staat eerste de commercial van Footlocker met Mike Tyson en Evander Holyfield, daaronder de advertentie van het Zuivelbureau met Rijkaard en Völler.

Voller Rijkaard Met echte boter krijg je ze weer aan tafel

Leave a Reply

Skip to content