17 “kerstbomen” in advertenties

Kerstbomen zijn van hout. Of van een ander materiaal, maar dan is het geen echte . En er is nog een discussie over welke spar de beste kerstboom is. Kerstbomen zijn verbonden met kerst en in advertenties worden kerstbomen overal van gemaakt.

Waar zijn kerstbomen van gemaakt?

Zo zijn er kerstbomen van winterbanden, dozen, friet, puntenslijpsel, een gril, flessen, strings, kopjes koffie, spijkerbroeken, Adidas-strepen, autolichten, een weg, inktvlek, pizza en kan er ook een kerstboom uit de muur worden gezaagd.

De kerstboom is een driehoek

De driehoekige vorm komt overal terug en elk bedrijf wenst iedereen een zalige kerst of merry christmas. Zie hieronder advertenties van onder andere Levi’s, Nespresso, Domino’s, Stihl, Tide, Mazda, Mercedes, Adidas, Volkswagen, Heineken en FedEx. Of ze allemaal echt zijn is de vraag. Creatief zijn ze zeker.

Fijne kerst voor iedereen!

De kerstboomadvertenties

kerstboom weg mazda kerstboom inktvlek tide kerstboom puntenslijpsel publicis singapore kerstboom pizza domino's Kerstboom flesjes heineken kerstboom dozen FedEx kerstboom grill mercedes kerstboom recyclen kerstboom friet McDonald's kerstboom potlood kerstboom uit muur gezaagd om kerstboom te kunnen zien kerstboom triumph kerstboom band mercedez benz kerstboom koffie nespresso kerstboom spijkerbroek levi's kerstboom schoen adidas kerstboom parkeergarage volkswagen

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: