9 creatieve zebrapaden

Een zebrapad is een zebrapad. Witte strepen over de weg en het verkeer op de hoofdrijbaan moet stoppen voor de voetgangeers die over willen steken. De witte strepen lijken op tanden, streepjescode, kam, notenbalk of een rij aanstekers. Of ze worden geel gemaakt, zodat het een frietzak wordt.

Het zebrapad wordt creatief ingezet om producten te promoten. Of het vanaf de straat altijd goed te zien is, is te betwijfelen. Van grotere hoogte is het in ieder geval goed te zien. Zie hieronder de voorbeelden van negen zebrapaden die als marketinginstrument worden ingezet.

zebra barcode zebrakam witter zebra zebra muziek notebalk zebrapad mini zebra smile aquafresh Zebra Friet McDonalds zebrazebra tipp-ex zebrapad

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: