Lees meer films

De boekwinkel Whitcoulls gebruikte alle woorden uit een boek in een advertentie. Deze woorden werden zo gerangschikt dat de hoofdpersoon uit het verfilmde boek te zien is. Read more movies is de boodschap.

Zie hieronder de posters van The Girl with the Dragon Tattoo van Stieg Larsson, A Clockwork Orange van Anthony Burgess en Willy Wonka (Johnny Depp) uit Tim Burtons verfilming van Charlie and the Chocolate Factory van Roald Dahl.

Boeken Whitcoulls Stieg Larsson Girl with the Dragon Tattoo  Boeken Whitcoulls Anthony Burgess A Clockwork Orange

Boeken Whitcoulls Roald Dahl Charlie and the Chocolate Factory Willy Wonka Tim Burton

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content