Reclame voor zonnebrillen, zo doe je dat

zonnebrilreclames Adverteren voor zonnebrillen kan op de standaard manier. Een jonge slanke dame met lang haar die zwoel de camera inkijkt, alhoewel je dat door de zonnebril niet kan zien. Of er wordt gekozen voor een jonge man met James Deankapsel en een driedagenbaard. Ook hij kijkt door de zonnebril naar de camera. Er mag niet gelachen worden. De mond moet dicht.

Het kan creatiever. Een zonnebril is meer dan een modeaccessoire. Een zonnebril beschermt de ogen door het licht wat in de ogen valt te dempen/temperen/verminderen.

De schaduw van Ray-Ban

Ray-Ban zet een bushokje in als reclamedrager. Op de poster staat: “Protect your eyes” en op het glazen dak staat het silhouet van een zonnebril. De schaduw van het silhouet is te zien op de grond voor het bushokje (als de zon schijnt).  Zelfs het logo staat op het dak van het bushokje en dus ook daarvan verschijnt de schaduw op de grond. De foto ziet er gephotoshopt uit, desalniettemin is het een uitstekend reclameidee.

bescherm je ogen, Ray Ban

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: