34 vintage bibliotheekposters om lezen te promoten

De tekst op de poster “Man overbored? Toss him a good book.” kwam langs. Het bleek op een poster te zijn gezet door een bibliotheek. “Is er iemand verveeld? Gooi hem een goed boek.” Naast deze bibliotheekposter zijn er nog een heleboel leespromotiepareltjes te vinden. Hieronder staan 34 vintage bibliotheekposters om lezen te promoten.

 

Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters Bibliotheekposters

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: