Eerste advertenties van beroemde boeken

Voor boeken wordt geadverteerd. Al jaren. In de jaren 20 van de vorige eeuw werd een aantal boeken op de markt gebracht die we nu classificeren als klassiek. Kijk naar de advertenties voor The Great Gatsby uit 1925, Winnie the Pooh uit 1926 en The sun also rises van Ernest Hemingway uit 1926.

Eerste advertentie voor Ernest Hemingway - The First Novel 1926 Eerste advertentie voor Winnie the Pooh 1926 Eerste advertentie voor the great Gatsby 1925

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: