Kijk naar deze posters en laat kinderen nog meer lezen

Op 16 april publiceerde ik een poster van Burning Through Pages. De organisatie uit Denver die kinderen helpt in boekenclubs. Vrijwilligers lezen met de kinderen en hebben fantastische gesprekken over de boeken die ze lezen. En BTP koopt de boeken voor de kinderen.

Het bleef niet bij een poster. In totaal zijn er vijf gemaakt. De eerste is hier te vinden De andere vier staan hieronder. Op de eerste poster is te zien dat tijdmachines altijd al hebben bestaan. Dit wordt geïllustreerd met een stapel boeken met titels als Hamlet, The three musketeers, Pride and Prejudice en A space odyssey.
De tweede poster laat een plaatje zien van Sherlock Holmes met als bijschrift: Be Holmes for dinner.
Op de derde poster wordt gevraagd of je tegen vampieren wil vechten. Het boek Dracula van Bram Stoker is te zien en daaronder staat een variant op de app-uitspraak: There’s a book for that.
De vierde poster is een fantastische rekensom. Kinderen + boeken= oneindige mogelijkheden.

Burning through pages Time machines have existed for centuries Burning through pages Be Holmes for dinner Burning through pages Want to fight vampires, there is a book for that Burning through pages child books infinite possibilities

 

 

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: