De Harley Book Club

Harley-Davidson adverteerde voor de catalogus van 2014 met boeken voor motormensen. This book is for bike people. Welkom bij de Harley-boekenclub. Harley-Davidson plaatste twee advertenties waarin de catalogus met motoronderdelen en accessoires voor Harley-Davidsonmotoren worden gepromoot.

In de eerste advertentie is het boek te zien met een klassiek kopje thee dat wordt opgepakt door een getatoeëerde hand met ringen en om de pols een armband waarop het Harley-Davidsonlogo is te zien. De tweede advertentie heeft nog een uitstekende uitleg:

If there were more books like this, book clubs would make a lot more sense. This book has everything. It contains some of the most beautiful words in the English language. Words like “chrome”, “saddlebags” and “custom”. Not only that, it contains over 10.000 genuine h-d accessories and a whole lot of pictures for inspiration.

Boeken Harley Davidson - The Harley Book Club - Book for bike people Boeken Harley Davidson - The Harley Book Club

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: