Lufthansa verslaat sponsor Emirates #wk14

FanhansaLuchtvaartmaatschappij en voetbalsponsor Emirates betaalt FIFA ongeveer $24 mln per jaar. En dat is natuurlijk elke cent waard. Duitsland won in Brazilië het WK Voetbal 2014 en stewardessen van Emirates waren prominent in beeld tijdens de uitreiking van de medailles en de wereldbeker. Lufthansa won echter de tweetstrijd.

Emirates feliciteerden Die Mannschaft en liet het vliegtuigpersoneel poseren met Duitse vlaggen in een vliegtuig. Lufthansa, voor het moment omgedoopt tot Fanhansa, lieten zien dat de FIFA-trofee het beste extra gewicht was dat ze ooit hadden vervoerd. Daarmee speelden ze goed in op het sentiment. Ook het aantal retweets geeft aan dat Lufthansa deze tweetstrijd heeft gewonnen.

Emirates Congratulations Germany wk14
De tweet van Emirates

 

Lufthansa Congratulations Germany wk14 best extra weight we ve carried
De tweet van Lufthansa

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: