TV eruit, boek erin

Het Braziliaanse Floriano laat zien dat een TV of PC prima kan worden omgewisseld voor een boek. Een boek kan dan handig zijn om iets te ondersteunen of op te hogen. Een boek kan beter worden gelezen.

De TV staat op een tafel met een te korte poot. De korte poot wordt ondersteund met een boek. De tafel staat recht. Dit kan natuurlijk niet. Op plaatje twee is de poot nog een stuk verder ingekort, staat er een TV onder en ligt het boek op tafel. Voor echte leesliefhebbers.

Floriano boek en TV Floriano boek en computer

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: