SparkNotes’ duidelijke advertentie

SparkNotes helpt studenten studeren. Als de docent niet duidelijk is, de boeken vaag zijn en als er morgen nog 16 hoofdstukken moeten zijn gelezen helpt SparkNotes.

Op hun website omschrijven ze het als volgt: “We help you understand books, write papers, and study for tests. We’re clear and concise, but we never leave out important info.” Ze helpen met het leren begrijpen, schrijven en studeren. En ze laten belangrijke informatie nooit weg.

Samenvattingen van boeken

SparkNotes helpt met bijvoorbeeld samenvattingen. Met behulp van boeken is een drietal advertentie gemaakt. In de getoonde bladzijdes is een aantal woorden doorgestreept of geaccentueerd. De (overgebleven) woorden vormen een zin.

De advertentie eindigt met de afzender en de kreet “Get the gist”. Vrij vertaald betekend dit: Ik begrijp waar het over gaat, maar ben geen expert.

De advertenties in beeld

Zie hieronder de boeken en highlights van SparkNotes.

SparkNotes Get the Gist SparkNotes Get the Gist SparkNotes Get the Gist

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: