Iedereen leest hetzelfde boek anders – mooie campagne van Steimatzky

Your book, your cast. Lees een boek en bedenk zelf hoe de hoofdpersoon eruit ziet. Je verbeelding neemt je hierbij aan de hand. In de campagne van Steimatzky zien we vijf personen auditie doen.

Roodkapje, Don Quichotte, Sherlock Holmes en Dracula. Hoe ziet jouw hoofdpersoon er eigenlijk uit?

Steimatzky Book Stores Dracula Your Book your cast Steimatzky Book Stores little red riding hood Your Book your cast Steimatzky Book Stores Sherlock Holmes Your Book your cast Steimatzky Book Stores Don Quixote Your Book your cast

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: