Verbeelding was er eerst – boeken lopen voor op de werkelijkheid.

Verbeelding was er eerst. Het stond al in een boek en later gebeurde het pas. Deze campagne van bookculture.com laat in een tijdlijn zien wanneer het is beschreven en wanneer het werkelijkheid is geworden.

The Island of Dr Moreau in 1896, de muis met een oor op zijn rug in het lab in 1997. Twintigduizend mijlen onder zee van Jules Verne uit 1870 en een duikboot die deze afstand kan afleggen in 1960. From the Earth to the Moon uit 1865, ook van Jules Verne en de maanlanding in 1969. Frankenstein uit 1818 en het daadwerkelijk kunnen uitvoeren van een harttransplantatie in 1967. Animal Farm ui 1945 en de val van de Berlijnse muur in 1989.

Book-Culture-The-Island-of-Dr-Moreau Book-Culture-Frankenstein Book-Culture-Twenty-Thousand-Leagues-Under-the-Sea Book-Culture-From-the-Earth-to-the-Moon Book-Culture-Animal-Farm

 

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: