Verpakte boeken met een korte review – zou jij zo’n boek kopen?

Eerder schreef ik al over de handgeschreven recensies op boeken. Het kan ook worden toegepast op cadeaus. Het boek is verpakt in standaard bruin boekhandelspakpapier. Een lintje eromheen met een leuk kaartje maakt er een cadeau van.

Op de verpakking staat omschreven wat voor boek het is: “Best selling true crime, Read if you liked Cold Blood by Truman Capote.”
De ideale manier om een boek te kopen. In Nederland ben ik dit nog niet tegengekomen. Ik zou zulke boeken kopen. Dus niet beoordelen op de cover of de flaptekst, maar uitgaan op het oordeel van de reviewer van de boekwinkel.

Ingepakte boeken met beschrijving op de verpakking

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content